5x mooiste airbnb Bali villa's voor 2 personen - Bali Lifestyle Store

Ben je van plan om naar Bali te gaan? En wordt je verleid door alle mooie hotels op het eiland? Een tip van ons, boek ook 100% zeker een privé villa tijdens je verblijf!!! Vaak zijn de prijzen hetzelfde als voor een hotel, maar krijg je er veel meer voor terug. Zo zijn er zelfs al villa's te boeken voor 2 personen. Klinkt goed toch? 

Bij het boeken van een vakantie boek je vaak maar 1 of 2 hotels, maar heb je er ook al eens aan gedacht om in 2 weken 5 verschillende spots te bezoeken? Zo kan je kiezen voor 5 mooie villa's, maar uiteraard ook een hotel tussendoor nemen! Ook heb je hierdoor de vrijheid en de tijd om het hele eiland te verkennen en zie je elke dag iets nieuws. Het leuke aan het boeken van villa's is dat je ook veel unieke plekken komt, denk aan een villa met uitzicht op de sawa's, zee of jungle... het kan allemaal op bali! Pin je daarom zeker niet vast op 1 plek op het eiland. 

Wil je de mooiste villa's boeken, zorg dan wel dat je die van te voren hebt geboekt. Zelf hebben wij er wel een handje van om ter plekke te kijken waar wij kunnen slapen, maar hierdoor hebben wij al veel mooie spots misgelopen en staan die nog steeds op onze bucketlist. 

Om je een handje te helpen in je zoektocht, hebben wij de 5x mooiste villa's op een rijtje gezet voor 2 personen. Uiteraard zijn er ook nog gave boomhutten en bamboe huizen, maar daar hebben wij een aparte blog voor gemaakt. Ben je daar benieuwd naar? Neem dan snel een kijkje in de blog die daarover gaat. 

Psssst... Onderstaand rijtje zijn niet de goedkoopste villa's. Vergeleken met een Nederlandse hotel kamer zijn de prijzen héél cheap, maar als je ze vergelijkt met andere villa's en hotels op Bali dan kan je uiteraard een stuk goedkoper slapen. Binnenkort zullen wij ook een blog maken met de goedkoopste hotspots om te slapen. Het zal je verrassen op wat voor mooie plekken je kan slapen voor een paar tientjes! 

#1 Le Cliff @ Bingin Beach

Je kamer op de kliffen van Uluwatu, hoe gaaf is dat? Wakker worden met het geluid van de golven en het uitzicht over de zee... Dit is toch een droom! Zeker de moeite waard om 1 nachtje te boeken. 

Uluwatu is ook een mooie locatie om even te verblijven tijdens je reis op Bali. Uluwatu staat bekend om de mooie kliffen en rotswanden. Er is daarom ook veel te zien, van tempels tot beachclubs. Het is een plek die je niet mag overslaan tijdens je trip! 

Rond de 189,- per nacht per villa (voor 2 pers) (prijzen kunnen uiteraard wisselen per periode) 

https://www.airbnb.nl/rooms/26682925?guests=1&adults=1&s=67&unique_share_id=27a82f53-fe70-4e91-8a0c-88dde197d1d6

#2 YUCCA Villa's @ Perenenan 

De YUCCA villa's staan vooral op het lijstje om de stijl van de huizen. Wij worden al verliefd als we alleen al naar de foto's kijken! Ze zijn net nieuw gebouwd en er is vooral aandacht besteed aan het interieur, dus voor de interieur junkie een échte must! 

De locatie is ook leuk! Perenenan is namelijk écht een upcoming gedeelte van Bali. Het ligt net boven Canggu (wat overigens ook heel tof is) en is een plek die nog een stuk rustiger is, maar wel de mooiste villa's, restaurants en beachclubs uit de grond worden gestampt. Zeker de moeite waard om dus een kijkje te nemen als je in Bali bent. Gewoon je scooter op stappen en rijden maar... 

Rond de 199,- per nacht per villa (prijzen kunnen uiteraard wisselen per periode)

https://www.airbnb.nl/rooms/50016177?check_in=2021-10-21&check_out=2021-10-22&guests=2&adults=2&s=67&unique_share_id=feb5ba5c-b4c2-483d-aeed-bf1fb8fd12cf

#3 The Clove House @ Munduk 

Geloof het of niet maar deze spot is de goedkoopste van de vijf. En dat met zo'n uitzicht! Dit komt omdat het iets meer buiten de toeristische gebieden van Bali ligt, maar dat vinden wij juist tof. Je wilt namelijk niet je hele vakantie rond Kuta en Seminyak verblijven. Het is leuk om het hele eiland te verkennen en hoe gaaf is het dan als je op plekken zoals deze kan slapen. 

Rond de 129.- per nacht per villa. (prijzen kunnen uiteraard wisselen per periode)

https://www.airbnb.nl/rooms/27711950?check_in=2021-10-19&check_out=2021-10-20&guests=1&adults=1&s=67&unique_share_id=ba8900c9-c7db-42df-a415-7b3faed3ae34

#4 The Love Nest @ Seminyak 

Dit is precies weer een voorbeeld van "Waarom een hotel kamer boeken? Als je ook in dit kleine stukje interieur paradijs kan slapen?". 

De privé villa is mega stijlvol en tot in de puntjes ingericht! Konden wij deze villa maar oppakken en zo inruilen voor ons huis in Nederland. Het leuke aan deze villa is ook weer de locatie. De Seminyak/Canggu omgeving is het bruisende deel van Bali. Je vindt er de gaafste beachclubs (zie ook onze blog over de top 10 bali beachclubs), de leukste restaurants en veel shops. Het bruist er van het leven, maar het is hierdoor wel mega toeristisch. Het is een plek om niet te missen, maar ook om niet te lang te blijven, want de rust, cultuur en natuur op de rest van Bali is zeker de moeite waard om te gaan verkennen! 

Rond de 164.- per nacht per villa (prijzen kunnen uiteraard wisselen per periode)

https://www.airbnb.nl/rooms/44582903?check_in=2021-09-21&check_out=2021-09-22&guests=1&adults=1&s=67&unique_share_id=a78a5832-f5f0-4970-a22d-cc55f9b2f1dd

#5 Designer Villa @ Perenenan 

Nog een stukje luxer is deze designer villa, met alles er op en er aan. Een plek om heerlijk tot rust te komen en te genieten van de mooie villa met privé zwembad. Aan alles is gedacht, als je aankomt is zelfs je koelkast al gevuld met lokale fruitsoorten en lekkernijen. Het enige wat je hoeft te doen is een handdoek pakken en heerlijk aan het zwembad gaan liggen. Klinkt goed toch? De prijs van deze villa lijkt misschien duur, maar probeer maar eens voor dat geld een suite te boeken in een hotel, met zoveel ruimte en een eigen zwembad. Dat is onmogelijk voor dat geld. Dus als je een keer iets speciaals wil boeken, je vriend/vriendin wil verrassen óf op huwelijksreis bent, dan is dit zeker een gave villa om te boeken! 

Rond de 292,- per villa per nacht (prijzen kunnen uiteraard wisselen per periode)

https://www.airbnb.nl/rooms/26167925?check_in=2021-10-21&check_out=2021-10-22&guests=1&adults=1&s=67&unique_share_id=0b98dbc8-c1e5-4100-90c4-b409829a182b

Bali

Laat een reactie achter!

Alle reacties worden gescreend op aanstootgevende inhoud voordat ze gepubliceerd worden.

BLOG

Benieuwd naar de laatste trends voor jouw boho interieur? Of plan je een reis naar Bali? Laat je inspireren in onze blogs!

Producten uit de blogs