10x bali beachclubs die je niet mag missen! - Bali Lifestyle Store

10x bali beachclubs die je niet mag missen!

Een trip naar Bali is niet compleet zonder een bezoekje aan deze lijst!

 

Als je van plan bent Bali te bezoeken, zorg dan dat je minimaal de helft van deze gave plekken hebt bezocht en laat je heerlijk in de watten leggen! De beachclubs op Bali behoren (volgens ons ;)) zeker tot de mooiste ter wereld!

 

TIP: Wil je een strandbed bemachtigen? Probeer deze dan van te voren te boeken óf kom heel vroeg op de dag, anders is de kans groot dat alle bedden al vergeven zijn. Je betaalt vaak een vast bedrag voor een bed, maar eigenlijk kan je dit zien als een "minimum spend" aan eten en drinken. Zo betaal je bijvoorbeeld 25 EUR. voor een dagbed, maar daarin zit ook bij de prijs in dat je eten en drinken kan bestellen van de kaart. Perfect toch?!

 

#1 The Lawn, Canggu

Wij zijn fan, want de sfeer van deze beachclub is heerlijk ontspannen en relaxed!

#2 Potato Head, Seminyak

Een van de meest bekende beachclubs van Bali en in Seminyak zeker onze favoriet! Niet alleen om de ontspannen sfeer, maar vooral ook door het Bali interieur! Ook het eten en de cocktails zijn hier top en van super hoge kwaliteit.

 

TIP: Maak een mooie strandwandeling langs het strand van Seminyak. Op die manier loop je langs allemaal verschillende beachclubs. Wij vinden het dan super leuk om overal een drankje en een hapje te doen!

#3 La Brisa, Canggu

Je kan hier de hele dag terecht, maar ons favoriete moment van de dag is eigenlijk de ochtend. Je kan hier super lekker ontbijten. Zorg dan dat je één van de stoelen bemachtigd, uitkijkend over de zee en de vele surfers. Hier kan je uren naar de zee staren en heerlijk wakker worden!

 

TIP: De smashed avocado met een cappuccino erbij is onze ultieme ontbijt favo!

#4 Jungle Fish, Ubud

Ok, het is misschien niet letterlijk een "beach" club, maar wel heel gaaf! De naam zegt het al, het ligt in de Jungle van Ubud en heeft daarom een hele andere sfeer dan de rest uit deze lijst, maar daarom ook extra leuk...

#5 Pamilla, Uluwatu

Een nieuwe beachclub op Bali! Wij horen super goede verhalen!

#6 Sundays Beach Club, Uluwatu

Wit strand, heerlijk eten, ontspannen sfeer en gratis gebruik van kayaks en snorkelsets en paddle boards. Ook is er vaak live muziek en kan je 's avond heerlijk marshmallows roosteren bij het kampvuur. Een super leuke spot om te bezoeken en een favoriet van velen!

#7 One Eighty (The Edge), Uluwatu

Een wat exclusievere club op de cliffen van Uluwatu, met hierdoor een bizar uitzicht! Je moet hier geen last hebben van hoogtevrees, want ze hebben zelfs een doorzichtige infinity pool!

#8 Mano Beach House, Seminyak
Dit tentje hebben wij ontdekt tijdens één van onze vele strandwandelingen. Het is klein maar héél fijn. De sfeer is super ontspannen en het is er niet zo druk, omdat het wat minder bekend is. Het is een perfecte spot om lekker te lunchen na een lange strand wandeling!

#9 Finns, Canggu

Zin in een goed feestje? Dan ben je hier zeker aan het juiste adres! Finns is de grootste beachclub waar wij ooooit zijn geweest. Er zijn verschillende restaurants, met verschillende soorten keukens en meerdere zit gedeeltes. Je kijkt echt je ogen uit! Er worden hier veel grote feesten georganiseerd, maar je kan er ook voor kiezen om s'avonds aan te schuiven voor een lekker hapje eten, happy hour en daarna lekker te gaan dansen! Alles kan hier! Maar hou je meer van rust, dan moet je hier niet komen ;)

#10 Omnia, Pecatu

Erg exclusief en dat zie je ook terug in de prijs. Het is hier echt gezien en gezien worden en het staat bekend als een plek waar veel celebrities te vinden zijn. Het is er prachtig, maar het moet wel je stijl zijn. Als wij er komen doen wij gewoon een drankje aan de zwevende bar boven de cliiffen, mega gaaf! Ook hier moet je dus écht geen last van hoogtevrees hebben ;).

Bali

Laat een reactie achter!

Alle reacties worden gescreend op aanstootgevende inhoud voordat ze gepubliceerd worden.

BLOG

Benieuwd naar de laatste trends voor jouw boho interieur? Of plan je een reis naar Bali? Laat je inspireren in onze blogs!

Producten uit de blogs